22 augusti 2015
12:00

IF Brommapojkarna 16

Referat: Bollstanäs SK 21 - IF Brommapojkarna 16

På ett stekhett Bollstanäs IP stod Bollstanäs SK 21 för motståndet. Vi rivstartar matchen och får en hörna efter 30 sekunder. Filip slår den perfekt och Viktor nickar in 1-0. Då har det gått 55 sekunder. Vi forsätter föra spelet och i 4:e minuter skjuter Viktor strax utanför. Två minuter senare kommer en mönsteranfall. Joel slår en hård passning i sidled till Gurra. Gurra snubblar till men kommer snabbt upp på benen igen och slår en enkel passning till Viktor. Han avväger om han ska slå ut den på högerkanten till Einar men håller inne med passningen och slår den istället upp på Filip. Filip direkskarvar den i djupet och där har Victor Y gjort en jättelöpning från halva plan. Han gör inget misstag utan placerar snyggt in 2-0. I 9:e minutern slår Lucas en fin hörna som Adam touchar men han får inte bollen på mål. I 11:e minuten kommer Victor Y fri men målvakten räddar till hörna. Två minuter senare avlossar Viktor N ett skott som går strax över. I 14:e kommer Bollstanäs upp på högerkanten och gör en fin dribbling inne i vårat straffområde. Lukas fäller deras anfallare och domaren dömer straff. Bollstanäs slår snyggt in 2-1 intill Yusufs högra stolpe. I 19:e minuten får vi återigen en hörna som avslutas med att Gurra skjuter strax utanför. 2-1 i paus men vi hade bud på mer.
I andra är vi inte med från start. I 2:a minuten blir vi bortfintade igen i vårt eget straffområde och de kan slå en passning på borte där de enkelt kan göra 2-2 i öppet mål. Bollstanäs har nu fått luft under vingarna och i 5:e minuten får Yusuf göra en fin räddning som går till hörna. Sedan lyckas vi lyfta upp spelet igen. Tre minuter senare slår Lucas en fin hörna som avslutas med att Lukas M skjuter strax över. I 10:e minuter har Adam ett skott på mål och strax efter det slår Lucas återigen en fin hörna som Lukas M nickar precis utanför. Nu har vi verkligen fått upp farten igen. I 12:e minuten gör Filip en jättelöpning på vänsterkanten och slår ett perfekt inlägg på bortre där Einar är helt fri men nedtagningen på bröstet rinner ut till inspark. Minuten senare bryter Viktor ett uppspel och fintar en motståndare innan han drar till med högerfoten. Skottet tar på en motståndares hand och ändrar riktning och 3-2 är ett faktum. Strax efter målet spelar Filip snyggt fram Victor Y men skottet räddas till hörna. Matchen slutar 3-2 till oss och vi gör i det stora hela en mycket bra match med många fina passningskombinationer.